الکامپ 2023؛ مبلغ تامین مالی جمعی سکوی کارن‌کراد به بالای 142 میلیارد رسید.
1402/4/10
نوع: رویداد ها
نویسنده: پیمان خسروشاهی

بیست‌وششمین دوره از نمایشگاه الکامپ، پنجشنبه 8 تیرماه به کار خود خاتمه داد. این نمایشگاه با شعار اصلی آینده‌ بهتر برای اقتصاد دیجیتال برگزار می‌شد و کارن‌کراد با دو غرفه میزبان علاقمندان به حوزه‌های اقتصاد نو، الکترونیک و کامپیوتر بود.

به گزارش روابط عمومی کارن‌کراد؛ پس از وقفه‌ای چندساله در برگزاری الکامپ به خاطر شرایط کرونایی، در بیست‌وششمین دوره از نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک،کارن‌کراد با دو غرفه متفاوت به عرضه آخرین دستاوردهای خود در حوزه تامین مالی جمعی می‌پرداخت.

در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، سکوی تامین مالی جمعی کارن‌کراد به عنوان برترین سکوی تامین مالی ایران حضوری پررنگ داشت. ارائه آخرین آمار سکوی تامین مالی جمعی کارن‌کراد، به‌زودی برنامه جدید در حوزه تامین مالی جمعی با همکاری فیلیمو و بانک کارآفرین، جذب و ارائه به سرمایه‌گذاران با دو طرح فناور و تجاری با سود جذاب، گفتگو و بررسی چالش‌های حوزه‌ی کرادفاندینگ در ایران با صاحبان کسب‌وکار و همینطور برنامه‌ی جانبی گردونه شانس برای سرمایه‌گذاری، از اعم برنامه‌های این سکو در الکامپ بود.

کارن‌کراد در الکامپ 2023 میزبان مسئولین و سکان‌داران اقتصاد دیجیتال، مدیران سرمایه‌گذاری شرکت‌های مختلف و همچنین خبرنگاران و علاقمندان جوان و دانشجو به حوزه‌های جدید بود.

الکامپ از مهم‌ترین رویدادهای مرتبط با حوزه فناوری و تجارت در ایران بوده که به خصوص در سال‌های برگزاری با  استقبال گسترده‌ای در میان فعالان این حوزه روبرو شده است. این رویداد امسال بیست‌وششمین دوره خود را پشت سر گذاشت که با توجه به فراز و نشیب‌های سال‌های اخیر، در خور توجه است.

در الکامپ ۱۴۰۲ کارن‌کراد با سه طرح فناور و صادراتی پا به نمایشگاه گذاشت. طرح‌هایی که هر کدام با توجه به صنعت خود، اتفاق نوی سهیم کردن در سود صادرات و مونتاژ و تولید کامیون، مورد توجه بودند.

طرح تجارت بین‌المللی قیر 2 (بخش دوم): این طرح که در ادامه طرح‌های موفق پیشین سرمایه قیر توسط شرکت اوج آراد پرگاس ارائه شده، به دنبال جذب 15 میلیارد تومان بوده و پس از 9 ماه سود 30% به سرمایه‌گذاران پرداخت خواهد شد.

طرح تولید کامیون ۱۸ تنی دوو  1 و 2: این طرح تولیدی توسط شرکت کاسپین خودرو فرهنگ ارائه شده که قصد ایجاد خط تولید کامیون 18 تنی دوو را دارد. سرمایه مورد نیاز برای اجرای این طرح  مجموعا 14 میلیارد و 300 میلیون تومان بوده که در دو مرحله جذب سرمایه خواهد کرد و پس از مدت یک سال سود 40% به سرمایه‌گذاران پرداخت خواهد شد.

کارن‌کراد از مهم‌ترین فعالان حوزه تامین مالی جمعی است که مجوز فعالیت خود را در سال 1398 دریافت و در سال 1399 نخستین پروژه تامین مالی جمعی ایران را اجرا کرد. مقیاس این روش از تامین سرمایه در ایران در حال حاضر به بیش از 1000 میلیارد تومان رسیده که سهم کارن‌کراد بالغ بر 142 میلیارد تومان است.

کارن‌کراد علاوه بر ارزیابی طرح‌های بالقوه سرمایه‌گذاری، فعالیت‌های دیگری مانند ارزش‌گذاری دارایی نامشهود و همچنین برگزاری ایونت برای توسعه کسب‌وکارها و استارتاپ‌ها را انجام می‌دهد.

با وجود چالش‌های مختلفی که در سال 1401 برای اقتصاد پیش آمد، کارن‌کراد توانست دامنه فعالیت‌های خود در زمینه تامین مالی جمعی را گسترده‌تر کند و به سراغ طرح‌هایی در حوزه‌های فرهنگ و تجارت بین‌الملل نیز برود. این روند در سال 1402 نیز ادامه‌ خواهد داشت و حضور در الکامپ می‌تواند یکی از نشانه‌های رشد این مجموعه باشد. الکامپ همواره به عنوان مهم‌ترین رویداد مرتبط با حوزه‌های فناوری و تجارت شناخته می‌شود و حضور کارن‌کراد با طرح‌های تجارت و تولید(تجارت قیر و تولید کامیون دوو) توانست علاوه بر نمایش ظرفیت‌های بالای حوزه کرادفاندینگ، به ایجاد ارتباط میان سرمایه و تولید نیز کمک کند.

گفتنی است در این نمایشگاه طرح‌ مونتاژ کامیون دوو 1 که از نمایشگاه فاینکس روی سکوی تامین مالی جمعی بود تکمیل شد و همچنین طرح تجارت بین‌المللی قیر ۲ بخش دوم به خاطر سابقه طرح و همچنین شریک کردن مخاطب عام در طرحی با جذابیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری توانست نظر مخاطبان را جلب کند.

کارن‌کراد در این نمایشگاه در دو سالن 5 پاویون بروکرهای فن‌بازار و همچنین سالن 8 و 9 غرفه بانک کارآفرین مستقر بود.

لطفا برای افزودن نظر ورود یا ثبت نام کنید.